Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Höst

Ja, hösten är onekligen här och mina hundar njuter av långa promenader där de kan pulsa fram i nedfallna löv.

DSC_0805

Förutom att fara fram som jehun i höstlöven myser vi också inne under en filt. Och det är aussiens storhet tycker jag! Att kunna vara nöjd med lek ute, och sen krypa ner och ligga under en filt med mig en eftermiddag i soffan! 

Iår har vi bara varit på en utställning och det är lite ovanligt, samtidigt som jag ju visste det i och med att jag jobbat för att bli klar ringsekreterare. Vilket jag också blev förra helgen. Så nu är alla papper inskickade till SKK. 

I och med att sommaren blev så ofantligt varm, känner jag att det var bra, det är inte kul för hundarna i den värmen som var och de hade det bättre hemma på gården där de kunde ligga i skuggan, där vi kunde gå promenader tidig morgon och kväll och chilla.

Just nu går jag och väntar, Rut ska ju börja löpa i december, men kommer hon hålla det?! det vet man aldrig, hon var ju dräktig, även om valparna reabsorberades och då brukar hon skjuta på löpet 1-2 månader. Hon brukar dras igång av Hjördis också, sist var hon 2 mån tidig, så det borde ju jämna ut eventuellt uppskjut på löpet... så jag går och stirrar på Rut, som för tillfället inte visar några som helst symptom till att börja löpa.

Hjördis löp är över för denna gång och hon, tycker jag, har mognat ytterligare. Det är en fröjd att se hundar utvecklas, för alla är de olika och alla gör de på olika vis.

DSC_0808

Så som ni märker går livet sin gilla gång, jag har fått in lite intresseanmälningar till kommande kull, vilket alltid är kul. I helgen ska några vänner komma hit för en berikningsträff, och tja det rullar på!

Är du sugen på en valp, tveka inte att höra av dig, jag har en lista med intressenter, och uppdateringar kommer! :)

 

Nu ska jag ta o laga lite lunch till oss människor och sen gå och gömma hundarnas lunch i trädgården. Då får de jobba lite för den, och det är mycket populärt! 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S